Skip to main content
BILLETTER

PRAKTISK INFORMATION

BILLETSALG / BILLETTYPER:
• Partoutbillet: 1250 DKK ekskl. gebyr
• Early Bird partoutbillet: 1050 DKK ekskl. gebyr – UDSOLGT
• Under 25 partoutbillet: 940 DKK ekskl. gebyr
• Partoutbillet, børn (6-12 år): 430 DKK ekskl. gebyr
• Partoutbillet, børn (0-5 år): 50 DKK ekskl. gebyr
• Partoutbillet, Dækket VIP: 1845 DKK ekskl. gebyr
• Partoutbillet, Dækket VIP upgrade: 595 DKK ekskl. gebyr
• Hjemve-billet: 1540 DKK ekskl. gebyr

 
• Dagsbillet: 795 DKK ekskl. gebyr 
• Early Bird dagsbillet: 695 DKK ekskl. gebyr – UDSOLGT
• Under 25 dagsbillet: 595 DKK ekskl. gebyr – FREDAG UDSOLGT
• Dagsbillet, børn (6-12 år): 270 DKK ekskl. gebyr
• Dagsbillet, børn (0-5 år): 30 DKK ekskl. gebyr
• Dagsbillet, Dækket VIP: 1190 DKK ekskl. gebyr
• Dagsbillet, Dækket VIP upgrade: 395 DKK ekskl. gebyr

UNDER 25 BILLETTER: For personer der er under 25 år gamle tilbyder vi et begrænset antal partout- og endagsbilletter med rabat. Under 25 billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet.
 
For at købe en Under 25-partout billet er det et krav at du er født efter d. 16. august 1999. 
For at købe en Under 25-fredags billet er det et krav at du er født efter d. 16. august 1999. 
For at købe en Under 25-lørdags billet er det et krav at du er født efter d. 17. august 1999
 
Ved scanning af din Under 25-billet til festivalarmbånd, skal du vise sundhedskort og billede-ID. Kan du ikke vise sundheds og billed-ID ved armbåndspåsætning ombytning, har du mulighed for enten at få pengene retur for billetten eller betale det resterende beløb til en almindelig Suset-billet, men dette skal ske gennem Ticketmaster inden festivalens start.

DÆKKET – VIP BILLETTER: Dækket er Susets VIP-område, hvor du får den ekstra service, du ikke forventer på en festival. Med et armbånd til Dækket får du nemlig muligheden for at trække dig lidt tilbage fra festivalpladsen – til et terrasseområde, der er overdækket og hævet i forhold til pladsen. Her er der udkig til pladsen, barer med korte køer og egne toiletfaciliteter. Står man forrest på Dækket, er der fint udsyn til scenerne.  

Dækket åbner kl. 15, og lukker sammen med den øvrige festivalplads.

Med et armbånd til Dækket har du mulighed for at tage 1 barn gratis med ind i VIP-området, og har du ledsagerbillet, selvfølgelig din ledsager.

HJEMVE-BILLETTER: Hop ombord på Hjemve-bussen og nyd en Esbjerg-platte med gourmetrugbrød med Wium postej, kaffepunch samt øl og vand. På turen vil der desuden være quiz med præmier ved Anders Bjerring, kurateret playliste på musikanlægget og god stemning. Hjemve-billetten inkluderer partoutbillet til Suset og udelukkende transport fra Aarhus til Esbjerg, da man naturligvis ikke vil tilbage til Aarhus igen, når man først er kommet hjem til Esbjerg. 

Afgang fra Aarhus Rutebilstation 16. august 2024 kl. 09:00

Hjemve-turen er arrangeret i samarbejde med Esbjerg Kommune. Tak til Wium Leverpostej, Guldægget og Bean Machine for at lege med.

HANDICAP/KØRESTOLSBRUGERE: Ved alle billettyper gælder det, at handicap/kørestolsbillet er inkl. ledsager 

MOBILBILLETTER: Vær obs på at alle billetter til Suset Festival kun sælges som mobile billetter. Det betyder, at billetten er 100% digital og ligger i Ticketmaster app’en eller på din Ticketmaster profil på Ticketmaster.dk. Download gerne appen hjemmefra eller husk at logge ind på din Ticketmaster profil. Ønsker du at overføre billetter til en anden fx dit barn, så kan du gøre dette via Ticket Transfer på din profil – vær OBS på, at din modtager skal have en profil på Ticketmaster.dk.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Suset Festival er en festival og ikke en koncert. Billetter kan ikke refunderes i tilfælde af bandaflysninger. Deri fastholder Suset Festival retten til enhver ændring af programmet.

Susets festivalplads ligger i hjertet af Esbjerg, stik modsat Byparken på industrihavnen på NorSea og Esbjerg Havns areal ved Østre Forhavnskaj, 6700 Esbjerg. Se kort herunder.

Med tog: Esbjerg Banegård ligger kun 15 min. gang fra festivalpladsen, hvor ruten bl.a. vil føre dig via byens store torv og Byparken.

Med taxa: Esbjerg Taxa - 75144500

Med bus: Hvis du ønsker at benytte offentlig transport, er det også muligt at tage bussen.

Bybuslinjerne 1A, 2A, 10, 11 eller 12 kører dig til nærtliggende stoppesteder, blot få hundrede meter fra festivalpladsen.

Planlæg din tur på rejseplanen.dk eller se alle køreplaner på sydtrafik.dk.

Med bil: Info følger

Info følger

På Suset vil du have mulighed for at opbevare dine ting sikkert i Volt Lockers. Disse lockers er placeret flere steder på pladsen, og kan uden problemer holde en rygsæk og et par jakker. Alle skabene kan tilgås flere gange i løbet af dagen uden ekstra omkostninger. Ved booking vil koden og dit skabsnummer blive tilsendt på email kort før din lejeperiode starter.

Du kan allerede nu booke dit skab her.
Skabene måler: 30cm x 30cm x 50cm

Info følger

ALKOHOL OG TOBAK
Du skal være mindst 18 år gammel for at købe alkohol på Suset. Unge under 18 år må ikke være berusede eller indtage alkohol på pladsen. Husk at medbringe ID, der kan forevises på forlangende.

Unge under 18 år kan ikke købe hverken tobak eller e-cigaretter med eller uden nikotin.

EUFORISERENDE STOFFER OG GASPATRONER
Det er ikke tilladt at indtage, anvende eller sælge euforiserende stoffer og gaspatroner på koncertområdet.

MEDBRAGT MAD OG DRIKKE
Du må ikke medbringe egen mad eller drikkevarer i koncertområdet.

PARAPLYER, FANER OG FLAG
Paraplyer må ikke medbringes i koncertområdet, da de blokerer for udsynet under koncerterne. Medbring eget regntøj i stedet. Vis hensyn over for andre ved brug af faner og flag – fjern dem, hvis folk bag dig ikke kan se scenen.

FYRVÆRKERI OG VÅBEN
Fyrværkeri må ikke medbringes. Du må heller ikke medbringe nogen former for våben – heller ikke peberspray – på Suset. Dette gælder også springknive, håndlavede tandbørstedolke og tilspidsede neglefilssyle.

Vi forbeholder os retten til at konfiskere beklædningsgenstande, der vurderes som potentielt farlige for andre koncertgængere,

HUSDYR
Ingen husdyr må medbringes på koncertpladsen.

MØBLER
Borde, stole og andre møbler må ikke medbringes – brug venligst vores forskellige siddepladsmuligheder rundt omkring i koncertområdet i stedet.

FOTO-, VIDEO- OG LYDUDSTYR
Det er tilladt at have kompaktkameraer med aftagelige objektiver, GoPro-videokameraer eller tilsvarende, samt telefoner og tablets med i koncertområdet. Digitale spejlreflekskameraer, større videokameraer, stativer, lydoptagere og andet optageudstyr må ikke medbringes uden presseakkreditering.

Selfie-sticks må ikke medbringes eller bruges i koncertområdet.

ADFÆRD
Pas på hinanden, og følg sikkerhedspersonalets anvisninger.

Det er ikke tilladt at kaste med krus med drikkevarer, bolde eller andet.

Ingen tilfælde af vold, aggressiv eller truende adfærd el. slagsmål accepteres.

Diskrimination, sexisme, racisme, hadsk tale og lignende adfærd tolereres ikke på Suset.

Uautoriseret indtrængen på koncertområdet er ikke tilladt.

OVERTRÆDELSE AF ORDENSREGLEMENTET KAN MEDFØRE KONFISKERING, PÅTALE, BORTVISNING OG/ELLER POLITIANMELDELSE. SÅFREMT EN PERSON PÅ UNDER 18 ÅR IKKE OVERHOLDER ORDENSREGLEMENTET, KAN RELEVANTE MYNDIGHEDER SAMT FORÆLDRE BLIVE UNDERRETTET UD OVER OVENNÆVNTE SANKTIONER.

Der er altid professionelle scenevagter til koncerterne og vagter på pladsen, som gør alt for, at publikum får et sikkert og godt event. Gør, hvad du kan, for at samarbejde med dem – de er der for din sikkerheds skyld. Musikfans er kendt for at tage vare på hinanden, men det kan gå voldsomt for sig foran scenerne. Derfor er det også ekstra vigtigt, at alle passer på hinanden – hele tiden! Ser du nogen falde, så hjælp dem op. Ser du nogen få et ildebefindende, så hjælp vedkommende ud fra mængden med det samme.

COVID-19
Suset er engageret i at opretholde sikkerheden og trygheden for vores publikum, eventpersonale og bands. Selvom COVID-19 ikke længere udgør et stort problem, er vi stadig opmærksomme på, at sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger er vigtige for en vellykket festivaloplevelse.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger for at sikre, at festivalen forløber glat og trygt for alle. Selvom det ikke længere er nødvendigt at implementere COVID-19-restriktioner, er vi stadig opmærksomme på at opretholde en ren og hygiejnisk festivalplads.

Vi opfordrer samtidig også vores gæster til at være hensynsfulde og følge almindelige sundheds- og hygiejneråd for at sikre alles trivsel under festivalen. Hvis du føler dig syg eller har symptomer på sygdom, beder vi dig venligst om at blive hjemme og deltage i festivalen på et senere tidspunkt.

Vi ser frem til at fejre og nyde musikken sammen med jer alle og vil gøre vores bedste for at skabe en fantastisk festivaloplevelse med fokus på sikkerhed og tryghed.

ENDELIGT
Vis hensyn og brug din sunde fornuft! Vi ønsker dig og dine en god og sikker Suset festival!

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål ovenfor, kan du kontakte Suset festival via mail på Info@suset.dk

Spørgsmål om billetter kontakt venligst Ticketmasters kundeservice HER

Ticketmaster kan kontaktes telefonisk mandag til fredag kl. 10:00 - 16:30. Deres servicecenter holder lukket på lørdage, søndage og helligdage.

Telefon: 38 48 16 30

Kontakt os venligst på en af nedenstående mailadresser, afhængigt af dit ærinde.

frivillig@suset.dk – frivillige, foreninger

program@suset.dk – musik, site shows, konferenciers 

kommerciel@suset.dk – partnerskab, hospitality, personaleforeninger

fb@suset.dk – F&B

ops@suset.dk – alle andre leverandører end F&B